• Nauja

Saulėgrąžų aliejus, 100 ml.

2,30 EUR

Saulėgrąžų aliejus - tai populiariausias Lietuvoje naudojamas aliejus.
Šalto spaudimo nerafinuotas saulėgrąžų aliejus pasižymi unikaliomis sveikatai naudingomis savybėmis. Tik jame galima rasti didelius kiekius daugelio žmogui reikalingų medžiagų, kurios padeda įveikti įvairias ligas, tai – Omega 6, vitaminas E, antioksidantai, tokotrienolio, linoleno rūgštys.

Kiekis
Paskutinė prekė

Idealus šiame aliejuje esančių mononesočiųjų ir polinesočiųjų riebalų rūgščių mišinys yra efektyvi ir nepamainoma priemonė, padedanti mažinti blogojo cholesterolio kiekį žmogaus organizme. Reguliariai vartojant nerafinuotą saulėgrąžų aliejų, sumažėja širdies ir kraujagyslių ligų rizika, užkertamas kelias reumatinio artrito išsivystymui, mažinama astmos atsiradimo tikimybė. Šis produktas yra puikus vitamino A šaltinis, todėl jis yra veiksminga apsaugos priemonė nuo kataraktos.
Netradicinės medicinos atstovai šį aliejų naudoja kaip vieną iš komponentų onkologinėms ligoms gydyti.
Saulėgrąžų aliejus nuo seno vartotas liaudies medicinoje skrandžio ar dvylikapirštės žarnos opaligei gydyti. Dėl savo sudėtyje esančio nemažo vitamino E kiekio, jis taip pat naudojamas kosmetikoje - sausai veido ir rankų odai minkštinti bei drėkinti ar jos apsaugai nuo bakterijų.

Saulėgrąžų aliejus taip pat tinkamas gardinti įvairius patiekalus. Jis naudojamas šaltiesiems patiekalams, padažams, troškiniams, sriuboms.
*Nerekomenduojame naudoti kepimui.

Šalto spaudimo saulėgražų aliejus


1 Vienetas

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

  • Nauja

Judrų sėklų aliejus, 100 ml.

3,10 EUR

Judrų sėklose yra 28–42 proc. aliejaus, kurio didžiausia vertybė yra didelis naudingų nesočiųjų riebalinių rūgščių kiekis (net iki 91%), iš kurių polinesočiosios riebiosios rūgštys Omega3 sudaro apie 40 %, o Omega6 apie 20 %. Kaip maistinis aliejus yra labai vertinamas dėl palankaus ir optimalaus sočiųjų ir nesočiųjų riebiųjų rūgščių santykio ir ypač dėl didelio alfa linoleninės rūgšties (Omega-3) kiekio. Ši rūgštis priklauso tai jų grupei, kurių žmogaus organizmas negali susintetinti ir būtinai turi gauti su maistu. Vienas valgomasis šaukštas judros aliejaus per dieną patenkina žmogaus organizmo nepakeičiamų riebiųjų rūgščių poreikį.

Užsakymas gali užtrukti iki 3 dienų.

  • Nauja

Margainių sėklų aliejus, 100 ml.

7,10 EUR

Margainių sėklų aliejus nepaprastai mėgiamas dėl jame randamo silimarino, kuris yra ne tik stiprus antioksidantas, bet ir veiksmingai saugo kepenis bei kitus žmogaus organus.
Užsakymas gali užtrukti iki 3 dienų.

Kanapių sėklų aliejus 250 ml.

10,00 EUR

Ekologiškas pluoštinių kanapių aliejus išspaustas ekologiškų Felina 32 rūšies sėklų ir tik mechaniniu pirmo šalto spaudimo būdu ir yra nefiltruotas. Pagaminta Lietuvoje, iš Lietuvoje sertifikuotuose ekologiniuose ūkiuose užaugintų sėklų, nenaudojant jokių herbicidų ir pesticidų, mineralinių trašų. Pluoštinių kanapių aliejaus sudėtyje nėra jokių konservantų, dirbtinių priedų, dažiklių, cukraus, GMO, alergenų ir glitimo.

  • Nauja

Garstyčių sėklų aliejus 100 ml.

5,20 EUR

Garstyčių sėklų aliejus vartojamos kaip maistas, ir kaip vaistas.
Šaltai spaustas garstyčių aliejus yra gana išskirtinio kvapo ir skonio. Kai kurie specialistai šį aliejų vadina aštraus prieskonio ir grožio akcentu.

Užsakymas gali užtrukti iki 3 dienų.

Ekologiškas kokosų kremas 250g.

5,30 EUR

Kreminis kokosų sviestas - tai tobulo skonio pilnavertis produktas, pagamintas iš ekologiško, tyro kokoso riešuto. Puikiai tinka tepti ant duonelių, sausainių, ruošiant kokteilius, troškinius, padažus, glaistus, užtepus, desertus.


  • Nauja

Nakvišų sėklų aliejus, 100 ml.

10,00 EUR

Nakvišų aliejus turi labai daug prevencinių ir gydomųjų savybių.

Šis aliejus ypač populiarus moterų tarpe, nes padeda normalizuoti ir palaikyti normalų menstruacinį ciklą, gali sumažinti PMS sukeliamus skausmus. Jis plačiai naudojamas veido odos grožiui puoselėti.

Užsakymas gali užtrukti iki 3 dienų.

  • Nauja

Sezamų sėklų aliejus, 100 ml.

5,00 EUR

Sezamų aliejus - be jo neapsiėjo grožio procedūros senosiose kultūrose. Ypač plačiai nuo senų laikų plaukams ir odai puoselėti jį naudojo indų moterys.
Sezamų aliejaus sudėtyje yra nemažai mononesočiųjų ir polinesočiųjų riebalų rūgščių, vitaminų E, K, augalinių sterolių ir kt. Sėklos labai maistingos, jose gausu riebalų, bal¬tymų, angliavandenių, mineralų (ypač magnio ir kalcio), vitaminų, antioksidantų ir kitų maistingųjų medžiagų. Sėklose ir aliejuje esantis antioksidantas sezamolis saugo jį nuo sugedimo ir yra naudingas kovojant su žalingu laisvųjų radikalų poveikiu. Maisto pramonėje ši medžiaga naudojama, siekiant ilgesnį laiką išsaugoti šaldytos mėsos skonį ir spalvą. Aliejus naudojamas salotoms, padažams, tinka troškinti, kepiniams, marinatams bei desertams gardinti.


  • Nauja

Juodgrūdžių sėklų aliejus, 100 ml.

9,00 EUR

Juodgrūdžių sėklų aliejuje yra daugiau nei 100 skirtingų komponentų: sočiosios bei nesočiosios riebalų rūgštys, fosfolipidai, 15 amino rūgščių, karotinoidai, B ir E vitaminai, kalcis, geležis, varis, fosforas, kalis, magnis, cinkas, selenas, jodas, molibdenas, chromas ir kt.
Kitaip dar vadinamo juodojo kmyno aliejus veiksminga priešgrybelinė, antibakterinė, priešvirusinė priemonė.

Užsakymas gali užtrukti iki 3 dienų.