Burnočių sėklos, ekologiškos (500g.)

3,80 EUR

Tai puikus kalcio, baltymų ir skaidulų šaltinis.

Burnočio grūdai valgomi virti, skrudinti, spraginti, traiškyti ar sumalti į miltus.

Burnočiai - lengvas, greitai įsisavinamas maistas. Vandenyje išverda greitai (apie 20 minučių), jo nebūtina mirkyti.

Kiekis

Burnočio sėklose gausu vertingų mikroelementų: geležies, kalcio, magnio, fosforo, kalio – jų kiekis yra kelis kartus didesnis nei grūduose. Jame taip pat randama daug vitamino A, E, B ir C.

Maistinė vertė: (100g) –1527 kJ / 362 kcal, angliavandenių 57 g, (iš jų cukrų 1,7g), baltymų 15 g, riebalų 6,5 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,5 g), skaidulinių medžiagų 9,3g, druskos 0,05 g.

Paruošimas: nuplauti, suberti burnočius į verdantį vandenį. ( vienai daliai burnočių pilti 3 dalis vandens). Virti apie 20 minučių ir palikti dar 10 minučių pastovėti.

Ekologiškos burnočių sėklos.

Gali būti sojos, riešutų ir sezamo sėklų pėdsakų.


8017977003547
7 Prekės

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

  • Nauja

Bolivinės balandos, ekologiškos 500g.

4,93 EUR

Ekologiškos bolivinės balandos (kynva) naudojamos salotoms, sriuboms, troškiniams. Galima valgyti šaltą ar karštą košę su riešutais, sėklomis, vaisiais, daržovėmis. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, aminorūgščių.