


Sorų kruopos paprastai naudojamos košėms, pudingams, troškiniams, skanu maišyti kartu su bolivine balanda (kynva). Taip pat populiaru naudoti salotoms ir desertams. Skaidulinių medžiagų šaltinis. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
* Kontrolės įstaigos kodas IT-BIO-014
ES / ne ES žemės ūkis
Kontrolę vykdo VŠĮ Ekoagros LT-EKO-001
Grynasis kiekis - 1 kg.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Geriausias iki: nurodyta ant pakuotės.
Gamintojas: la Finestra sul Cielo, Italija
Maistinė vertė (100 g) – 1628 kJ/385 kcal: riebalų 4,2 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0,7 g), angliavandenių 74 (iš jų cukrų: 4,9 g) g, baltymų 11 g, skaidulų 3,1 g, druskos <0,01 g.
Naudojimas: sorų kruopas nuplauti. Suberti į verdantį puodą ir virti apie 20 minučių, palikti dar 10 minučių pastovėti.
Sudedamosios dalys: ekologiškos soros. Sudėtyje gali būti sojos, riešutų, sezamo, glitimo pėdsakų.