Ekologiški sorgai 500g.

3,60 EUR

Sorgai nuo senovės buvo vertinami dėl savo antioksidacinių savybių.
Kuo puikiausiai pakeičia kviečius duonos, pyragų ir sausainių gamyboje.

Kiekis
Paskutinė prekė

Vitaminų kiekis 100 g sorgų:
tiamino (vitaminas B1) 0,33 mg (miligramų), riboflavino (vitaminas B2) 0,1 mg, Niacino (vitaminas B3) 3,7 mg, pantoteno rūgšties (vitaminas B5) 0,4 mg, vitamino B6 0,44 mg, folio rūgšties (vitaminas B9) 20 mkg (mikrogramų).
Mineralinių medžiagų kiekis 100 g sorgų: kalcio 13 mg, geležies 3,4 mg, magnio 165 mg, mangano 1,6 mg, fosforo 289 mg, kalio 363 mg, natrio 2 mg, cinko 1,7 mg.

Maistinė vertė (100 g) – 349 kcal/1475 kJ: skaidulinių medžiagų 6,7 g, angliavandenių 65 g (iš jų cukrų 2,5 g), baltymų 11 g,  riebalų 3,5 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.6 g), druskos <0,01 g.

Paruošimas: nuplauti šaltu vandeniu, suberti į verdantį vandenį ir virti ~35 minutes.

Sudedamosios dalys: sorgai* (*sertifikuota ekologiška žaliava).  Sudėtyje gali būti riešutų, glitimo, sojos, sezamo pėdsakų.


8003144003564
2 Prekės

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

  • Nauja

Bolivinės balandos, ekologiškos 500g.

4,93 EUR

Ekologiškos bolivinės balandos (kynva) naudojamos salotoms, sriuboms, troškiniams. Galima valgyti šaltą ar karštą košę su riešutais, sėklomis, vaisiais, daržovėmis. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, aminorūgščių.

Burnočių sėklos, ekologiškos (500g.)

3,80 EUR

Tai puikus kalcio, baltymų ir skaidulų šaltinis.

Burnočio grūdai valgomi virti, skrudinti, spraginti, traiškyti ar sumalti į miltus.

Burnočiai - lengvas, greitai įsisavinamas maistas. Vandenyje išverda greitai (apie 20 minučių), jo nebūtina mirkyti.