Ekologiškos avižos

2,50 EUR

Ekologiški avižų grūdai – tinka virti, malti, dėti į kepinius.

Kiekis

Avižos mityboje labiausiai vertinamos dėl žmogaus organizmui reikšmingų skaidulinių medžiagų. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą.

Patarimas pusryčiams: Grūdus iš vakaro nuplaukite ir nakčiai užmerkite vandenyje santykiu 1:2. Ryte pavirkite kelias minutes ir palikite, kad stovėtų šiltai. Po 20–30 minučių jau galima valgyti. Kartais (ypač jei laikoma trumpiau) reikia nupilti vandens perteklių. Paskaninkite druska ir mėgstamais aliejais. Žinoma, grūdai nesuverda iki košės. Jie būna nesulipę vieni su kitais, kramtyti tikrai yra ką.

Grynasis kiekis - 400 g.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Geriausias iki: nurodyta ant pakuotės.
Gamintojas: la Finestra sul Cielo, Italija

Maistinė vertė (100 g) – 1494 kJ/352 kcal: riebalų 1,1 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0,2 g), angliavandenių 70 (iš jų cukrų: 1,4 g) g, baltymų 13 g, skaidulų 5,7 g, druskos 0,05 g.

Naudojimo būdas: prieš verdant nuplauti ir pamirkyti (geriausia užmerkti iš vakaro), virti apie 40 min.

Sudedamosios dalys: avižos*(*sertifikuota ekologiška žaliava).


8017977026249
6 Prekės

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Bolivinės balandos 950 g.

6,70 EUR

Bolivinė balanda (kynva) – inkų auksas. Šie Pietų Amerikos indėnų auginti ir buvę mitybos pagrindo augalai.

Kynva – labai svarbus proteinų (baltymų) šaltinis, ypač rekomenduojamas vegetarams, nes kynvos baltymų grandinė labai artima mėsos grandinei. Bolivinių balandų sėklos – vertingas maistas sergantiesiems diabetu – turi itin žemą glikemijos indeksą (35), todėl nesukelia cukraus kiekio kraujyje šuolių, ilgam suteikia sotumo jausmą, puikiai.

Bolivinė balanda ypatingai vertinama kaip visapusė maistinė kultūra, sėklose randama net devynių rūšių pagrindinių aminorūgščių, kurių proporcija, vertinant naudą žmogui, beveik ideali. Aminorūgštys padeda atsinaujinti žmogaus organizmo audiniams, turi teigiamos įtakos hormonų ir fermentų gamybai, palaiko organizmo atsparumą ligoms.

Ekologiški žalieji lęšiai

4,50 EUR

Ekologiški žalieji lęšiai yra baltymais turtingas, maistingas produktas. Švelnaus skonio. Greitai paruošiami – mirkyti nereikia. Turi daug baltymų, mažai cukrų ir riebalų. Skaidulinių medžiagų šaltinis.

Bolivinės balandos 250 g.

2,70 EUR

Bolivinė balanda (kynva) – inkų auksas. Šie Pietų Amerikos indėnų auginti ir buvę mitybos pagrindo augalai.

Kynva – labai svarbus proteinų (baltymų) šaltinis, ypač rekomenduojamas vegetarams, nes kynvos baltymų grandinė labai artima mėsos grandinei. Bolivinių balandų sėklos – vertingas maistas sergantiesiems diabetu – turi itin žemą glikemijos indeksą (35), todėl nesukelia cukraus kiekio kraujyje šuolių, ilgam suteikia sotumo jausmą, puikiai.

Bolivinė balanda ypatingai vertinama kaip visapusė maistinė kultūra, sėklose randama net devynių rūšių pagrindinių aminorūgščių, kurių proporcija, vertinant naudą žmogui, beveik ideali. Aminorūgštys padeda atsinaujinti žmogaus organizmo audiniams, turi teigiamos įtakos hormonų ir fermentų gamybai, palaiko organizmo atsparumą ligoms.

Bolivinės balandos 450 g.

3,60 EUR 4,10 EUR

Bolivinė balanda (kynva) – inkų auksas. Šie Pietų Amerikos indėnų auginti ir buvę mitybos pagrindo augalai.

Kynva – labai svarbus proteinų (baltymų) šaltinis, ypač rekomenduojamas vegetarams, nes kynvos baltymų grandinė labai artima mėsos grandinei. Bolivinių balandų sėklos – vertingas maistas sergantiesiems diabetu – turi itin žemą glikemijos indeksą (35), todėl nesukelia cukraus kiekio kraujyje šuolių, ilgam suteikia sotumo jausmą, puikiai.

Bolivinė balanda ypatingai vertinama kaip visapusė maistinė kultūra, sėklose randama net devynių rūšių pagrindinių aminorūgščių, kurių proporcija, vertinant naudą žmogui, beveik ideali. Aminorūgštys padeda atsinaujinti žmogaus organizmo audiniams, turi teigiamos įtakos hormonų ir fermentų gamybai, palaiko organizmo atsparumą ligoms.