Ekologiški žalieji lęšiai

4,50 EUR

Ekologiški žalieji lęšiai yra baltymais turtingas, maistingas produktas. Švelnaus skonio. Greitai paruošiami – mirkyti nereikia. Turi daug baltymų, mažai cukrų ir riebalų. Skaidulinių medžiagų šaltinis.

Kiekis

Žalieji lęšiai yra švelnaus skonio, neturi daugeliui lęšių rūšių būdingo kartumo. Prieš verdant nuplauti. Virti apie 35 min. Naudojami troškiniams, košėms, sriuboms.

Grynasis kiekis - 400 g.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Geriausias iki: nurodyta ant pakuotės.
Gamintojas: la Finestra sul Cielo, Italija

Maistinė vertė (100 g) – 319 kcal/1348 kJ: riebalų 1.3 g (iš jų sočiųjų 0.3 g), angliavandenių 46 g (iš jų cukrų 1,4 g), skaidulinių medžiagų 14 g, baltymų 24 g, druskos 0,03 g. Sudėtyje gali būti glitimo, pėdsakų.

Šiuos žaliuosius lęšius galima ir daiginti. Prieš daiginimą mirkyti reikia vandenyje apie 8–12 valandų, sudygsta per 1–2 dienas. Daigintus skanu dėti į įvairius patiekalus.

Sudedamosios dalys: žalieji lęšiai* (*sertifikuota ekologiška žaliava).  Sudėtyje gali būti glitimo pėdsakų.


8017977026348
4 Prekės

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Bolivinės balandos 250 g.

2,70 EUR

Bolivinė balanda (kynva) – inkų auksas. Šie Pietų Amerikos indėnų auginti ir buvę mitybos pagrindo augalai.

Kynva – labai svarbus proteinų (baltymų) šaltinis, ypač rekomenduojamas vegetarams, nes kynvos baltymų grandinė labai artima mėsos grandinei. Bolivinių balandų sėklos – vertingas maistas sergantiesiems diabetu – turi itin žemą glikemijos indeksą (35), todėl nesukelia cukraus kiekio kraujyje šuolių, ilgam suteikia sotumo jausmą, puikiai.

Bolivinė balanda ypatingai vertinama kaip visapusė maistinė kultūra, sėklose randama net devynių rūšių pagrindinių aminorūgščių, kurių proporcija, vertinant naudą žmogui, beveik ideali. Aminorūgštys padeda atsinaujinti žmogaus organizmo audiniams, turi teigiamos įtakos hormonų ir fermentų gamybai, palaiko organizmo atsparumą ligoms.

Bolivinės balandos 950 g.

6,70 EUR

Bolivinė balanda (kynva) – inkų auksas. Šie Pietų Amerikos indėnų auginti ir buvę mitybos pagrindo augalai.

Kynva – labai svarbus proteinų (baltymų) šaltinis, ypač rekomenduojamas vegetarams, nes kynvos baltymų grandinė labai artima mėsos grandinei. Bolivinių balandų sėklos – vertingas maistas sergantiesiems diabetu – turi itin žemą glikemijos indeksą (35), todėl nesukelia cukraus kiekio kraujyje šuolių, ilgam suteikia sotumo jausmą, puikiai.

Bolivinė balanda ypatingai vertinama kaip visapusė maistinė kultūra, sėklose randama net devynių rūšių pagrindinių aminorūgščių, kurių proporcija, vertinant naudą žmogui, beveik ideali. Aminorūgštys padeda atsinaujinti žmogaus organizmo audiniams, turi teigiamos įtakos hormonų ir fermentų gamybai, palaiko organizmo atsparumą ligoms.

Bolivinės balandos 450 g.

3,60 EUR 4,10 EUR

Bolivinė balanda (kynva) – inkų auksas. Šie Pietų Amerikos indėnų auginti ir buvę mitybos pagrindo augalai.

Kynva – labai svarbus proteinų (baltymų) šaltinis, ypač rekomenduojamas vegetarams, nes kynvos baltymų grandinė labai artima mėsos grandinei. Bolivinių balandų sėklos – vertingas maistas sergantiesiems diabetu – turi itin žemą glikemijos indeksą (35), todėl nesukelia cukraus kiekio kraujyje šuolių, ilgam suteikia sotumo jausmą, puikiai.

Bolivinė balanda ypatingai vertinama kaip visapusė maistinė kultūra, sėklose randama net devynių rūšių pagrindinių aminorūgščių, kurių proporcija, vertinant naudą žmogui, beveik ideali. Aminorūgštys padeda atsinaujinti žmogaus organizmo audiniams, turi teigiamos įtakos hormonų ir fermentų gamybai, palaiko organizmo atsparumą ligoms.