Šiuos makaronus labai lengva paruošti (priklausomai nuo patiekalo, jų net nereikia virti, pakanka pamirkyti), jie puikiai sugeria kitų, kartu gaminamų patiekalų ir padažų skonį. Ryžių makaronuose nėra glitimo (pėdsakai galimi).
Paruošimas: prikaistuvyje užvirkite vandenį. Sudėkite makaronus ir padėję į šalį uždengtą indą palaikykite 3 min. Nupilkite. Nuplaukite šaltu vandeniu.
Trumpai virti ar mirkyti ir pakepti ryžių makaronai labai tinka su daržovėmis, mėsa, jūrų gėrybėmis, juos galima naudoti visur, kur tinka įprasti makaronai.
Sudėtis: ryžių miltai.
Maistinė vertė: 100 g 1553 kJ / 371 kcal, riebalų 1,1g, angliavandeniai 80,5g, skaidulinės medžiagos 0,8g, baltymai 7g, druska 0,002g.
Ekologiški žaliųjų žirnelių ir bolivinių balandų makaronai "Fusilli" be glitimo, turintys daug baltymų, skaidulų, todėl tinka tiek tiems, kurie nori pakeisti savo mitybą, tiek veganams ir netoleruojantiems glitimo.
Ekologiški ryžių ir dilgėlių makaronai "sraigteliai" malonaus skonio, tinka vegetarams, veganams, sportuojantiems.
Ryžių makaronai ploni spageti formos.
Šiuos makaronus labai lengva paruošti (priklausomai nuo patiekalo, jų net nereikia virti, pakanka pamirkyti), jie puikiai sugeria kitų, kartu gaminamų patiekalų ir padažų skonį. Ryžių makaronuose nėra glitimo (pėdsakai galimi).