Ekologiški valgomojo kaštainio miltai

7,80 EUR

Valgomojo kaštainio miltai yra nuo seno naudojami kulinarijoje. Jie yra labai maistingi.

Kiekis

Kaštainio miltai dedami į konditerijos gaminius, neturi glitimo, tačiau supakuota aplinkoje su glitimo turinčiais produktais.

Kaštainių miltai turi šarminį poveikį, daug mineralų, lengvai virškinami.

Grynasis kiekis - 375 g.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Geriausias iki: nurodyta ant pakuotės.
Gamintojas: Ki group, Italija

Maistinė vertė 100g: 1548 kj/367 kcal: riebalai 3,7 g (iš kurių sotieji 0,6 g), angliavandeniai 72 g (iš kurių cukrus 28 g), baltymai 5,8 g, skaidulos 11 g, druska 0,03 g.

Kaštainių pyragas ( “kastanjačio”)

  • 500 g kaštainių miltų
  • druskos
  • 80 g razinų
  • 100 g kedrinės pinijos riešutų
  • 100 g mėgstamų traiškytų riešutų
  • šakelė rozmarino
  • 40ml alyvuogių aliejaus
  • 750 ml vandens (galima pusiau su pienu)

Išmaišykite kaštainių miltus su alyvuogių aliejumi, žiupsneliu druskos, ir šaltu vandeniu. Viską išmaišykite iki vienalytės masės. Supilkite tešlą į formą. Kepkite 200 C orkaitėje apie 35-40 minučių. Po 10 minučių kepimo, ant višaus užberkite riešutus, razinas ir rozmarinus.

Sudedamosios dalys: 100% kaštainių miltai* (*sertifikuota ekologiška žaliava). Sudėtyje gali būti glitimo, sojos pėdsakų.


8003144005308
7 Prekės

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Ekologiški avinžirnių miltai 500g.

4,50 EUR

Ekologiški avinžirnių miltai trinti akmeninėmis girnomis. Išsiskiria originaliu ir subtiliu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų, taippat mineralų: kalcio, geležies, fosforo, vitaminų C ir B. Puikus baltymų šaltinis.