


Kaštainio miltai dedami į konditerijos gaminius, neturi glitimo, tačiau supakuota aplinkoje su glitimo turinčiais produktais.
Kaštainių miltai turi šarminį poveikį, daug mineralų, lengvai virškinami.
Grynasis kiekis - 375 g.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Geriausias iki: nurodyta ant pakuotės.
Gamintojas: Ki group, Italija
Maistinė vertė 100g: 1548 kj/367 kcal: riebalai 3,7 g (iš kurių sotieji 0,6 g), angliavandeniai 72 g (iš kurių cukrus 28 g), baltymai 5,8 g, skaidulos 11 g, druska 0,03 g.
Kaštainių pyragas ( “kastanjačio”)
Išmaišykite kaštainių miltus su alyvuogių aliejumi, žiupsneliu druskos, ir šaltu vandeniu. Viską išmaišykite iki vienalytės masės. Supilkite tešlą į formą. Kepkite 200 C orkaitėje apie 35-40 minučių. Po 10 minučių kepimo, ant višaus užberkite riešutus, razinas ir rozmarinus.
Sudedamosios dalys: 100% kaštainių miltai* (*sertifikuota ekologiška žaliava). Sudėtyje gali būti glitimo, sojos pėdsakų.