

Ekologiški tapijokos miltai - krakmolas. Be cukrų ir riebalų.
Tapijoka gaminama iš manijokos (lot. Manihot esculenta) augalo šaknies. Tai balti, į krakmolą panašūs saldoki milteliai. Rekomenduojama alergiškų žmonių mitybai.
Daugeliui iš jūsų tapijoka dar labai mažai girdėtas pavadinimas, tai miltai, dar dažnai vadinami krakmolas be glitimo, išgaunamas iš valgomosios maniokos – augalo, kurio kilmės šalis yra Brazilija.
Ji naudojama konditerijos gaminiams, dietiniam krakmolingam maistui gaminti. Su ja galima gaminti, blynus, duoną, sausainius pyragus, dėti visur kur reikia sutirštinti – tai troškiniai, sriubos ar padažai.
Grynasis kiekis - 250 g.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Geriausias iki: nurodyta ant pakuotės.
Maistinė vertė (100 g) – 378 kcal/1605 kJ: riebalų 0,1 g (iš jų sočiųjų 0 g), angliavandenių 94,1 g (iš jų cukrų 6,7 g), skaidulinių medžiagų 0 g, baltymų 0,1 g, druskos 0,126 g.
Naudojami daugiausiai miltų be glitimo mišiniuose ir kaip tirštiklis gaminant sriubas, padažus, saldžius kremus, pudingus ir kitus desertus.
Sudedamosios dalys: tapijokos miltai (*sertifikuota ekologiška žaliava). Sudėtyje gali būti riešutų, glitimo, lubinų pėdsakų.